Dendermondsesteenweg 61A 9270 Kalken
+32 9 367 57 95
Philips AC1217/10
PDF pagina
Productbeschrijving:

De nachtsensormodus is een nieuwe technologie die speciaal is ontworpen voor uw slaapkamer. Met de zekerheid van constante bewaking van de luchtkwaliteit en schone luchttoevoer slaapt u geruster. De modus is ook muisstil, dus uw slaap wordt niet verstoord.Superieure zuivering voor een ruimte van max. 62 m2VitaShield, met zijn aerodynamische ontwerp en NanoProtect Pro-filter, levert tot 260 m3/uur aan schone lucht (CADR). Het verwijdert doeltreffend deeltjes zo klein als 0,003 μm. Daarnaast vermindert het geurtjes en schadelijke gassen zoals TVOC.Speciale allergeenmodus is effectiever bij het verwijderen van allergenenDe allergeenmodus heeft een algoritme waarmee bijzondere gebeurtenissen worden gedetecteerd. Daardoor kan hij omgaan met dagelijkse gebeurtenissen, zoals het uitschudden van een kussen of een langskomende stofzuiger. Wanneer deze gebeurtenissen worden gedetecteerd, levert de luchtreiniger automatisch een extra airflowboost om het risiconiveau van allergenen direct tot een minimum te verlagen.Een stiller apparaat en constante luchttoevoer tijdens uw slaapDe nachtsensormodus is speciaal voor uw slaapkamer ontwikkeld. De luchtzuiveraar bereidt uw slaapkamer snel voor op de nacht en houdt de luchtkwaliteit in uw slaapkamer continu in de gaten. Zo is de lucht zelfs tijdens uw slaap schoon. De gedimde en/of uitgeschakelde lichtjes en het lage geluid helpen u en uw gezin om beter te slapen.Het beschermingsalarm voor gezonde lucht waarschuwt u nauwkeurig over de levensduur van het filterHet beschermingsalarm voor gezonde lucht laat u direct weten wanneer het tijd is het filter te vervangen. Als het filter niet direct wordt vervangen, werkt het apparaat niet meer om zo ineffectieve luchtzuivering te voorkomen. Zo bent u altijd van schone lucht verzekerd.Feedback over luchtkwaliteit in real-time (serie 1000)De kleurenring op het dashboard geeft een duidelijk beeld over de luchtkwaliteit door middel van 4 kleuren: van blauw (goede luchtkwaliteit) tot rood (slechte luchtkwaliteit).


€ 299,99
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Eancode :8710103885351
Breedte :32.5 cm
Diepte :54.1 cm
Geluidsniveau (Maximum) :33 dB(A)
Hoogte :21.1 cm
Kleur :Wit , Zwart
Maximaal oppervlak :62 m²
Snoerlengte :1.8 m
Met scherm :
Nieuwsberichten
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.
lees meer...
Januari 2020
De nieuwste high-end soundbars van Samsung zullen voortaan beter samenwerken met de speakers van je televisie. Tenminste, wanneer je één van de nieuwe Samsung tv’s en soundbars uit 2020 in huis haalt.
lees meer...
December 2019
Stond je met Kerst al boven de kookpotten te dampen om een feestmaal voor te schotelen en ben je je hoofd aan het breken over het menu voor oudejaar?
lees meer...
December 2019
Het ziet er naar uit dat we in 2020 de eerste oled televisies van Chinese merken als Huawei, Xiaomi en Vizio mogen verwachten.
lees meer...